Yoná Magalhães

Wikipediýa, erkin ensiklopediýa
Jump to navigation Jump to search
Yoná Magalhães.

Yoná Magalhães Gonçalves Mendes da Costa (7 awgust, 1935 - 20 oktýabr, 2015) Braziliýanyň aktrýs.

Seçilen Filmografi[üýtget | edit source]

  • Black God, White Devil (1964)
  • A Sombra de Rebecca (1967)
  • Uma Rosa com Amor (1972)
  • O Grito (1975)
  • Gaivotas (1979)
  • Cavalo Amarelo (1980)
  • Os Imigrantes (1981)
  • Amor com Amor Se Paga (1984)
  • Roque Santeiro (1985)
  • Tieta (1989)
  • Meu Bem, Meu Mal (1990)
  • Sonho Meu (1993)
  • A Próxima Vítima (1995)
  • Era uma Vez... (1998)
  • Vila Madalena (1999)
  • A Padroeira (2001)
  • As Filhas da Mãe (2001)
  • Um Só Coração (2004)
  • Senhora do Destino (2004)
  • Paraíso Tropical (2007)
  • Cama de Gato (2009)
  • Sangue Bom (2013)